Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17415
Title: Динамика изменения показателей рыбы холодного копчения при хранении
Other Titles: Dynamics of changing the indicators of fish of cold smokingat storage
Authors: Бубырь, И.В.
Bubyr, I.
Keywords: рыба
холодное копчение
качество
хранение
fish
coldsmoking
quality
storage
Issue Date: 2018
Publisher: Астрахань : Астраханский государственный технический университет
Citation: Бубырь, И.В. Динамика изменения показателей рыбы холодного копчения при хранении / И.В. Бубырь // Инновационные и ресурсосберегающие технологии продуктов питания : материалы I Национальной научно-технической конференции с международным участием, Рыбное, 27 апреля 2018 г. - Астрахань : Астраханский государственный технический университет, 2018. - 1 электрон. опт. диск (CD-ROM); 12 см.
Abstract: Приведены результаты исследований изменения физико-химических показателей пресноводной рыбы холодного копчения в процессе ее хранения, с учетом разных способов разделки. Установлены математические зависимости изменения массовой доли влаги при хранении готового продукта.
Description: The results of studies of changes in physicochemical parameters of fresh-water fish of cold smoking are presented in the process of its storage, taking into account different methods of cutting. The mathematical dependences of the change in the mass fraction of moisture during storage of the finished product are established.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V._Dinamika_izmeneniia pokazatelei ryby kholodnogo kopcheniia pri khranenii.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.