Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17423
Title: | Изменение массы полуфабрикатов при изготовлении отварной и припущенной рыбы |
Authors: | Бубырь, И.В. |
Keywords: | рыба тепловая обработка рыбные полуфабрикаты |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Dubai : Rost Publishing |
Citation: | Бубырь, И.В. Изменение массы полуфабрикатов при изготовлении отварной и припущенной рыбы / И.В. Бубырь // Modern Methodology of Science and Education : рroceedings of the International Scientific and Practical Conference, 20-21 мay 2015 г., Dubai, UAE: special edition. – Dubai : Rost Publishing, 2015. - С. 53-57. |
Abstract: | This paper presents a comparative analysis of the mass loss of fish during cooking and pripuskaniya. Analyzed the changes taking place during heat treatment of the fish. |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_I.V._Izmenenie_massy polufabrikatov pri izgotovlenii otvarnoi i pripushchennoi ryby.pdf | 217.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.