Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17423
Title: Изменение массы полуфабрикатов при изготовлении отварной и припущенной рыбы
Authors: Бубырь, И.В.
Keywords: рыба
тепловая обработка
рыбные полуфабрикаты
Issue Date: 2015
Publisher: Dubai : Rost Publishing
Citation: Бубырь, И.В. Изменение массы полуфабрикатов при изготовлении отварной и припущенной рыбы / И.В. Бубырь // Modern Methodology of Science and Education : рroceedings of the International Scientific and Practical Conference, 20-21 мay 2015 г., Dubai, UAE: special edition. – Dubai : Rost Publishing, 2015. - С. 53-57.
Abstract: This paper presents a comparative analysis of the mass loss of fish during cooking and pripuskaniya. Analyzed the changes taking place during heat treatment of the fish.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V._Izmenenie_massy polufabrikatov pri izgotovlenii otvarnoi i pripushchennoi ryby.pdf217.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.