Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17441
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
dc.contributor.author | Колесникович, Е.С. | - |
dc.contributor.author | Бабийчук, Т.В. | - |
dc.contributor.author | Ильковец, Н.В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-13T11:16:02Z | - |
dc.date.available | 2020-02-13T11:16:02Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Рыбный день как перспектива переработки продукции аквакультуры / И.В. Бубырь [и др.] // Интернаука : научный журнал. – 2019. – № 1 (83), ч. 1. – С. 67-69. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/17441 | - |
dc.language.iso | ru | - |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | рыба | ru |
dc.subject | рыбная продукция | ru |
dc.title | Рыбный день как перспектива переработки продукции аквакультуры | ru |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_I.V._i_dr_Rybnyi_den' kak perspektiva pererabotki produktsii akvakul'tury.pdf | 721.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.