Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17442
Title: Исследование показателей качества кулинарной продукции геродиетического профиля
Other Titles: Research of quality indicators of culinary products of herodietic profile
Authors: Бубырь, И.В.
Bubyr, I.V.
Keywords: рыба
кулинарная продукция
геродиетика
качество
рецептура
fish
culinary products
herodietetics
quality
recipe
Issue Date: 2019
Publisher: Переяслав
Citation: Бубырь, И.В. Исследование показателей качества кулинарной продукции геродиетического профиля / И.В. Бубырь // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. – Переяслав, 2019. – Вып. 11, ч. 1. – С. 43-49.
Abstract: В статье представлены рецептуры кулинарного продукта геродиетического профиля на основе рыбного фарша, дана оценка его качества и безопасности, показана высокая пищевая ценность.
Description: The article presents the recipes for the culinary product of the herodietic profile based on minced fish, assesses its quality and safety, and shows high nutritional value.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.