Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17442| Title: | Исследование показателей качества кулинарной продукции геродиетического профиля |
| Other Titles: | Research of quality indicators of culinary products of herodietic profile |
| Authors: | Бубырь, И.В. Bubyr, I.V. |
| Keywords: | рыба кулинарная продукция геродиетика качество рецептура fish culinary products herodietetics quality recipe |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | Переяслав |
| Citation: | Бубырь, И.В. Исследование показателей качества кулинарной продукции геродиетического профиля / И.В. Бубырь // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. – Переяслав, 2019. – Вып. 11, ч. 1. – С. 43-49. |
| Abstract: | В статье представлены рецептуры кулинарного продукта геродиетического профиля на основе рыбного фарша, дана оценка его качества и безопасности, показана высокая пищевая ценность. |
| Description: | The article presents the recipes for the culinary product of the herodietic profile based on minced fish, assesses its quality and safety, and shows high nutritional value. |
| Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Bubyr'_I.V._Issledovanie_pokazatelei kachestva kulinarnoi produktsii gerodieticheskogo profilia.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
