Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17442
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
dc.contributor.author | Bubyr, I.V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-13T11:26:55Z | - |
dc.date.available | 2020-02-13T11:26:55Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Бубырь, И.В. Исследование показателей качества кулинарной продукции геродиетического профиля / И.В. Бубырь // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. – Переяслав, 2019. – Вып. 11, ч. 1. – С. 43-49. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/17442 | - |
dc.description | The article presents the recipes for the culinary product of the herodietic profile based on minced fish, assesses its quality and safety, and shows high nutritional value. | ru |
dc.description.abstract | В статье представлены рецептуры кулинарного продукта геродиетического профиля на основе рыбного фарша, дана оценка его качества и безопасности, показана высокая пищевая ценность. | ru |
dc.language.iso | ru | - |
dc.publisher | Переяслав | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | рыба | ru |
dc.subject | кулинарная продукция | ru |
dc.subject | геродиетика | ru |
dc.subject | качество | ru |
dc.subject | рецептура | ru |
dc.subject | fish | ru |
dc.subject | culinary products | ru |
dc.subject | herodietetics | ru |
dc.subject | quality | ru |
dc.subject | recipe | ru |
dc.title | Исследование показателей качества кулинарной продукции геродиетического профиля | ru |
dc.title.alternative | Research of quality indicators of culinary products of herodietic profile | ru |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_I.V._Issledovanie_pokazatelei kachestva kulinarnoi produktsii gerodieticheskogo profilia.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.