Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17448
Title: | Разработка технологии производства пресноводной рыбы холодного копчения |
Other Titles: | Development of technology of production freshwater fish of cold smoked |
Authors: | Бубырь, И.В. Bubyr, I.V. |
Keywords: | рыба холодное копчение технология качество fish cold smoking technology quality |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Переяслав-Хмельницкий |
Citation: | Бубырь, И.В. Разработка технологии производства пресноводной рыбы холодного копчения / И.В. Бубырь // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. – Переяслав-Хмельницкий, 2019. – Вып. 3, ч. 1 (47). – С. 111-117. |
Abstract: | В статье представлена технология производства пресноводной рыбы холодного копчения с высокими потребительскими характеристиками, с использованием двухэтапного посола, коптильной среды, полученной из смеси плодовой древесины. |
Description: | The article presents the production technology of cold-smoked freshwater fish with high consumer characteristics, using two-stage salting, smoke environment, obtained from a mixture of fruit wood. |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_I.V._Razrabotka_tekhnologii proizvodstva presnovodnoi ryby kholodnogo kopcheniia.pdf | 425.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.