Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17448
Title: Разработка технологии производства пресноводной рыбы холодного копчения
Other Titles: Development of technology of production freshwater fish of cold smoked
Authors: Бубырь, И.В.
Bubyr, I.V.
Keywords: рыба
холодное копчение
технология
качество
fish
cold smoking
technology
quality
Issue Date: 2019
Publisher: Переяслав-Хмельницкий
Citation: Бубырь, И.В. Разработка технологии производства пресноводной рыбы холодного копчения / И.В. Бубырь // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. – Переяслав-Хмельницкий, 2019. – Вып. 3, ч. 1 (47). – С. 111-117.
Abstract: В статье представлена технология производства пресноводной рыбы холодного копчения с высокими потребительскими характеристиками, с использованием двухэтапного посола, коптильной среды, полученной из смеси плодовой древесины.
Description: The article presents the production technology of cold-smoked freshwater fish with high consumer characteristics, using two-stage salting, smoke environment, obtained from a mixture of fruit wood.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V._Razrabotka_tekhnologii proizvodstva presnovodnoi ryby kholodnogo kopcheniia.pdf425.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.