Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17449
Title: Современное состояние и перспективы развития переработки рыбной продукции в Белоруссии
Other Titles: Modern status and development perspectives of fishery products processing in Belarus
Authors: Козлов, А.И.
Козлова, Т.В.
Бубырь, И.В.
Kozlov, A.I.
Kozlova, T.V.
Bubyr', I.V.
Keywords: рыбные продукты
переработка рыбы
ассортимент
полуфабрикат
консервы
fish products
fish processing
assortment
half-stuff
canned food
Issue Date: 2013
Citation: Козлов, А.И. Современное состояние и перспективы развития переработки рыбной продукции в Белоруссии / А.И. Козлов, Т.В. Козлова, И.В. Бубырь // Международный технико-экономический журнал: научный журнал. – 2013. – № 4. – С. 45-51.
Abstract: Представлены результаты анализа состояния переработки рыбы в стране и мире. Определены пути управления ассортиментом рыбной продукции в Белоруссии по каждой технологической группе. Даны рекомендации по повышению качественных характеристик выпускаемой рыбной продукции.
Description: The paper presents the results of analysis of fish processing status in the country and in the world. The ways of assortment management of fishery products in Belarus for each process group are determined. The author gives recommendations to improve the quality characteristics of manufactured fishery products.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.