Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17806
Title: Качественная характеристика и технологические свойства молока коров различных пород
Authors: Епишко, Т.И.
Танана, Л.А.
Пешко, В.В.
Мостовой, Д.Е.
Keywords: коровы
генотип
качество молока, сыра, творога
cows
genotype
quality of milk, cheese, curd
Issue Date: 2010
Citation: Качественная характеристика и технологические свойства молока коров различных пород / Т.И. Епишко [и др.] // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук : научно-теоретический журнал. - 2010. - № 2. - С. 35-37.
Abstract: .
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kachestvennaia_kharakteristika_i tekhnologicheskie svoistva moloka korov razlichnykh porod.pdf785.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.