Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/19447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБубырь, И.В.-
dc.contributor.authorМинюк, О.Н.-
dc.contributor.authorBubyr, I.V.-
dc.contributor.authorMinyuk, O.N.-
dc.date.accessioned2020-07-09T06:35:20Z-
dc.date.available2020-07-09T06:35:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБубырь, И. В. Исследование технологических свойств клариевого сома / И. В. Бубырь, О. Н. Минюк // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2020. - Выпуск 6 (62), ч. 1. - С. 59-65.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/19447-
dc.descriptionThe article presents the results of a study of the technological properties of Clarium catfish, assesses its quality, shows high nutritional value.ru
dc.description.abstractВ статье представлены результаты исследований технологических свойств клариевого сома, дана оценка его качества, показана высокая пищевая ценность.ru
dc.language.isoru-
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectклариевый сомru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectпищевая ценностьru
dc.subjectмассовый составru
dc.subjectClarium catfishru
dc.subjectqualityru
dc.subjectnutritional valueru
dc.subjectmass compositionru
dc.titleИсследование технологических свойств клариевого сомаru
dc.title.alternativeResearch of technological properties of clari catfishru
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_IV_Issledovanie_tekhnologicheskikh_svoistv_klarievogo_soma.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.