Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/19447
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
dc.contributor.author | Минюк, О.Н. | - |
dc.contributor.author | Bubyr, I.V. | - |
dc.contributor.author | Minyuk, O.N. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-09T06:35:20Z | - |
dc.date.available | 2020-07-09T06:35:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бубырь, И. В. Исследование технологических свойств клариевого сома / И. В. Бубырь, О. Н. Минюк // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2020. - Выпуск 6 (62), ч. 1. - С. 59-65. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/19447 | - |
dc.description | The article presents the results of a study of the technological properties of Clarium catfish, assesses its quality, shows high nutritional value. | ru |
dc.description.abstract | В статье представлены результаты исследований технологических свойств клариевого сома, дана оценка его качества, показана высокая пищевая ценность. | ru |
dc.language.iso | ru | - |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | клариевый сом | ru |
dc.subject | качество | ru |
dc.subject | пищевая ценность | ru |
dc.subject | массовый состав | ru |
dc.subject | Clarium catfish | ru |
dc.subject | quality | ru |
dc.subject | nutritional value | ru |
dc.subject | mass composition | ru |
dc.title | Исследование технологических свойств клариевого сома | ru |
dc.title.alternative | Research of technological properties of clari catfish | ru |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_IV_Issledovanie_tekhnologicheskikh_svoistv_klarievogo_soma.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.