Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/19926
Title: Разработка рыбоовощных колбас горячего копчения
Other Titles: Development of hot smoked fish and vegetable sausages
Authors: Бубырь, И.В.
Bubyr, I.V.
Keywords: рецептура
технология производства
горбуша
рыбоовощная колбаса
сырье
тыква
recipe
production technology
pink salmon
fish and vegetable sausage
raw materials
pumpkin
Issue Date: 2020
Citation: Бубырь, И.В. Разработка рыбоовощных колбас горячего копчения / И.В. Бубырь // The Way of Science : international scientific journal. - 2020. - № 9 (79). - С. 25-27.
Abstract: В статье дана характеристика колбасного изделия из рыбы, показана подготовка растительного и животного сырья, приведены рецептура и технология производства, описание некоторых этапов технологического процесса, условия и сроки хранения готового продукта.
Description: The article describes the characteristics of fish sausage products, shows the preparation of vegetable and animal raw materials, provides the recipe and production technology, a description of some stages of the technological process, conditions and terms of storage of the finished product.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V_Razrabotka_ryboovoshchnykh_kolbas goriachego kopcheniia.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.