Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/19926
Title: | Разработка рыбоовощных колбас горячего копчения |
Other Titles: | Development of hot smoked fish and vegetable sausages |
Authors: | Бубырь, И.В. Bubyr, I.V. |
Keywords: | рецептура технология производства горбуша рыбоовощная колбаса сырье тыква recipe production technology pink salmon fish and vegetable sausage raw materials pumpkin |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Бубырь, И.В. Разработка рыбоовощных колбас горячего копчения / И.В. Бубырь // The Way of Science : international scientific journal. - 2020. - № 9 (79). - С. 25-27. |
Abstract: | В статье дана характеристика колбасного изделия из рыбы, показана подготовка растительного и животного сырья, приведены рецептура и технология производства, описание некоторых этапов технологического процесса, условия и сроки хранения готового продукта. |
Description: | The article describes the characteristics of fish sausage products, shows the preparation of vegetable and animal raw materials, provides the recipe and production technology, a description of some stages of the technological process, conditions and terms of storage of the finished product. |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_I.V_Razrabotka_ryboovoshchnykh_kolbas goriachego kopcheniia.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.