Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/200
Title: ДНК–маркеры показателей откормочных и мясных качеств свиней
Other Titles: DNA-markers Indicators of Fattening and Meat Quality of Pigs
Authors: Каспирович, Д.А.
Епишко, Т.И.
Дойлидов, В.А.
Kaspirovich, D.A.
Yepishko, T.I.
Doylidov, V.A.
Keywords: Сельское хозяйство
Генетика
Issue Date: 2012
Publisher: Пинск: Полесский государственный университет
Citation: Каспирович, Д. А. ДНК-маркеры показателей откормочных и мясных качеств свиней / Д. А. Каспирович, Т. И. Епишко, В. А. Дойлидов // Веснік Палескага дзяржаўнага універсітэта. Серыя прыродазнаўчых навук : научно-практический журнал. - Пинск: ПолесГУ, 2012. - №2. - С. 38-42
Abstract: В статье представлены результаты исследований по изучению ассоциации генотипов хряков пород белорусской селекции по генам IGF–2 и H–FABP с показателями продуктивности их потом-ства. Установлено положительное влияние отцовских генотипов IGF–2 QQ, H–FABP НН и H–FABP DD на продуктивность получаемого от них молодняка.
Results of researches on studying of association of genotypes of male pigs of breeds of the Belarusian selection on IGF–2 and H–FABP genes are presented in article with indicators of efficiency of their posterity. Positive influence of fatherly genotypes of IGF–2 QQ, H–FABP HH and H–FABP DD on the efficiency, young growth received from them is established.
URI: https://rep.polessu.by/handle/123456789/200
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf442.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.