Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/20009
Title: Анализ качества рыбоовощных колбас
Other Titles: Analysis of quality sausages ryboovoschnyh
Authors: Бубырь, И.В.
Bubyr, I.V.
Keywords: рыба
колбаса
качество
пищевая ценность
копчение
овощи
fish
sausage
quality
nutritional value
smoking
vegetables
Issue Date: 2020
Citation: Бубырь, И.В. Анализ качества рыбоовощных колбас / И.В. Бубырь // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2020. - Выпуск 9(65), ч. 1. - С. 46-52.
Abstract: В статье представлены результаты исследований показателей качества рыбной колбасы с добавлением растительного сырья – тыквы продовольственной и сладкого перца, показана высокая пищевая ценность готового продукта. Для органолептической оценки разработаны характеристики по каждому показателю (форма, внешний вид, цвет, вкус, запах, консистенция).
Description: The article presents the results of studies of quality indicators of fish sausage with the addition of plant raw materials - pumpkin and sweet pepper, shows the high nutritional value of the finished product. For sensory evaluation, characteristics have been developed for each indicator (shape, appearance, color, taste, smell, consistency).
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V_Analiz_kachestva_ryboovoshchnykh_kolbas.pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.