Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/21145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSakovich, V.V.-
dc.contributor.authorZhernossekov, D.D.-
dc.date.accessioned2021-02-05T10:59:35Z-
dc.date.available2021-02-05T10:59:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationSakovich, V.V. Milk-clotting enzymes of various origin: prospects for application in cheese making / V.V. Sakovich, D.D. Zhernossekov // Известия Гомельского государственного университета имени Ф. Скорины : научный и производственно-практический журнал. - 2020. - № 6 (123). - P. 75-80.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/21145-
dc.descriptionВ работе представлены результаты сравнительной характеристики ферментных препаратов сычужного действия. В качестве объекта исследования рассматривались доступные в Республике Беларусь ферментные препараты, обладающие молокосвертывающей активностью. Определялись показатели, оказывающие важное влияние на образование сырного сгустка.ru
dc.description.abstractThe results of the comparative characteristics of rennet preparations have been presented. As the object of the study enzyme preparations possessing milk-clotting activity that are available in the Republic of Belarus have been considered. Indicators having important influence on the formation of a cheese curd were determined.ru
dc.language.isoen-
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectrennetru
dc.subjectcheese curdru
dc.subjectphysical and chemical propertiesru
dc.subjectсычужный ферментru
dc.subjectсырный сгустокru
dc.subjectфизико-химические свойстваru
dc.titleMilk-clotting enzymes of various origin: prospects for application in cheese makingru
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.