Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/21145
Title: Milk-clotting enzymes of various origin: prospects for application in cheese making
Authors: Sakovich, V.V.
Zhernossekov, D.D.
Keywords: rennet
cheese curd
physical and chemical properties
сычужный фермент
сырный сгусток
физико-химические свойства
Issue Date: 2020
Citation: Sakovich, V.V. Milk-clotting enzymes of various origin: prospects for application in cheese making / V.V. Sakovich, D.D. Zhernossekov // Известия Гомельского государственного университета имени Ф. Скорины : научный и производственно-практический журнал. - 2020. - № 6 (123). - P. 75-80.
Abstract: The results of the comparative characteristics of rennet preparations have been presented. As the object of the study enzyme preparations possessing milk-clotting activity that are available in the Republic of Belarus have been considered. Indicators having important influence on the formation of a cheese curd were determined.
Description: В работе представлены результаты сравнительной характеристики ферментных препаратов сычужного действия. В качестве объекта исследования рассматривались доступные в Республике Беларусь ферментные препараты, обладающие молокосвертывающей активностью. Определялись показатели, оказывающие важное влияние на образование сырного сгустка.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.