Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/21145
Title: | Milk-clotting enzymes of various origin: prospects for application in cheese making |
Authors: | Sakovich, V.V. Zhernossekov, D.D. |
Keywords: | rennet cheese curd physical and chemical properties сычужный фермент сырный сгусток физико-химические свойства |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Sakovich, V.V. Milk-clotting enzymes of various origin: prospects for application in cheese making / V.V. Sakovich, D.D. Zhernossekov // Известия Гомельского государственного университета имени Ф. Скорины : научный и производственно-практический журнал. - 2020. - № 6 (123). - P. 75-80. |
Abstract: | The results of the comparative characteristics of rennet preparations have been presented. As the object of the study enzyme preparations possessing milk-clotting activity that are available in the Republic of Belarus have been considered. Indicators having important influence on the formation of a cheese curd were determined. |
Description: | В работе представлены результаты сравнительной характеристики ферментных препаратов сычужного действия. В качестве объекта исследования рассматривались доступные в Республике Беларусь ферментные препараты, обладающие молокосвертывающей активностью. Определялись показатели, оказывающие важное влияние на образование сырного сгустка. |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sakovich_V.V_Milk-clotting_enzymes_of_various_origin_prospects for application in cheese making.pdf | 657.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.