Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/21567
Title: Особенности формирования продуктивности бобов овощных
Other Titles: Features of forming of productivity of vegetable beans
Authors: Босак, В.Н.
Минюк, О.Н.
Bosak, V.M.
Minyuk, V.M.
Keywords: бобы овощные
минеральные удобрения
Фитостимофос
урожайность
качество
экономическая эффективность
vegetable beans
mineral fertilizers
Phytostimofos
productivity
quality
economic efficiency
Issue Date: 2016
Publisher: Гродно : ГГАУ
Citation: Босак, В.Н. Особенности формирования продуктивности бобов овощных / В.Н. Босак, О.Н. Минюк // Сельское хозяйство – проблемы и перспективы : сборник научных трудов / Гродненский государственный аграрный университет; ред. В.К. Пестис [и др.]. – Гродно : ГГАУ, 2016. – Т. 32: Агрономия. – С. 36–43.
Abstract: В исследованиях на дерново-подзолистой супесчаной почве применение минеральных удобрений N30–50P20–40K90 и биопрепарата Фитостимофос увеличило урожайность семян бобов овощных на 9,6-14,8 ц/га при общей урожайности в удобренных вариантах 98,8-107,6 ц/га и содержании сырого протеина 18,8-19,8% с лучшими показателями продуктивности и экономической эффективности в варианте с внесением в предпосевную культивацию N50P40K90.
Description: In the researches on the sod-podzolic loamy sandy soil the use of mineral fertilizers N30–50P20–40K90 and Phytostimofos has increased the productivity of yield seeds of vegetable beans at 0,96–1,48 tha-1 with a total productivity in fertilized variants 9,88–10,76 tha-1 with the content of crude protein 18,8–19,8% with the best indicators of productivity and economic efficiency in the variant with the introduction in pre-sowing cultivation N50P40K90.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osobennosti_formirovaniia_produktivnosti.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.