Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/23197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТаразевич, Е.В.-
dc.contributor.authorКнига, М.В.-
dc.contributor.authorВашкевич, Л.М.-
dc.contributor.authorТентевицкая, Л.С.-
dc.contributor.authorСеменов, А.П.-
dc.contributor.authorСазанов, В.Б.-
dc.contributor.authorУс, В.В.-
dc.contributor.authorШумак, В.В.-
dc.contributor.authorTarazevich, E.V.-
dc.contributor.authorKniga, M.V.-
dc.contributor.authorVashkevich, L.M.-
dc.contributor.authorTentevitskaya, L.S.-
dc.contributor.authorSemenov, A.P.-
dc.contributor.authorSazanov, V.B.-
dc.contributor.authorUs, V.V.-
dc.contributor.authorShumak, V.V.-
dc.date.accessioned2021-10-04T11:59:38Z-
dc.date.available2021-10-04T11:59:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСравнительная характеристика пищевой ценности групп кроссов с тремлянским карпом / Е.В. Таразевич [и др.] // Состояние и перспективы развития пресноводной аквакультуры : доклады Международной научно-практической конференции, Москва, 5-6 февраля 2013г. / Всероссийский научно-исследовательский институт ирригационного рыбоводства - ГНУ ВНИИР Россельхозакадемии, Ассоциация «Государственно-кооперативное объединение рыбного хозяйства (РОСРЫБХОЗ)»; отв. секретарь А.С. Мамонова. - М. : РГАУ МСХА им. К.А. Тимирязева, 2013. - С. 467-473.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/23197-
dc.description.abstractThe article provides the comparison characteristic of relative mass of body parts (nutritional value) of crosses obtained through reciprocal crossings of scaly and mirror lines of tremlianski carp with the imported and belorussian breeds. There were identified some crossing combination advantages of mirror line with the imported breeds.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherМ. : РГАУ МСХА им. К.А. Тимирязеваru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectселекцияru
dc.subjectкарпru
dc.subjectbreedru
dc.subjectcrossru
dc.subjectrelative mass of edibleru
dc.subjectnon-edible body partsru
dc.titleСравнительная характеристика пищевой ценности групп кроссов с тремлянским карпомru
dc.title.alternativeComparison characteristic of nutritional value of cross group with tremliansky carpru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sravnitel'naya_kharakteristika.pdf636.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.