Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/23664
Title: Влияние длительного скармливания кормовых добавок из сои на содержание белка S100В и интерлейкина-6 в тканях мозга крыс
Other Titles: Effect of long-term feeding of soy-bean fodder additions on the level of protein S100В and interleukin-6 in rat brain
Authors: Никандров, В.Н.
Лукашенко, Т.М.
Лукашевич, В.С.
Суренский, С.В.
Nikandrov, V.N.
Lukashenko, Т.М.
Lukashevich, V.S.
Surensky, S.V.
Keywords: крысы
кормовые добавки
соя
генетически модифицированная соя
Issue Date: 2011
Citation: Влияние длительного скармливания кормовых добавок из сои на содержание белка S100В и интерлейкина-6 в тканях мозга крыс / В.Н. Никандров [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя медыцынскіх навук. – 2011. – № 4. – С. 12-15.
Abstract: It is established that long feeding of rats with traditional or transgenic soy beans provokes the manifestation of their aggression, which is associated with the increase of the level of protein S100В and the decrease of the level of IL-6 in rat brain.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vliianie_dlitel'nogo_skarmlivaniia.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.