Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/24674
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
dc.contributor.author | Баран, В.В. | - |
dc.contributor.author | Bubyr, I.V. | - |
dc.contributor.author | Baran, V.V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-25T11:03:30Z | - |
dc.date.available | 2022-02-25T11:03:30Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бубырь, И.В. Научное обоснование разработки технологии рыборастительных супов быстрого приготовления / И.В. Бубырь, В.В. Баран // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2022. - Выпуск 1 (81), ч. 8. - С. 25-29. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/24674 | - |
dc.description | The article presents the results of a patent-information search for technologies for first course food concentrates, determines the directions and sequence of their development, selects indicators that determine the quality of fish and vegetable soups, and methods for their determination. | ru |
dc.description.abstract | В статье представлены результаты патентно-информационного поиска технологий пищеконцентратов первых блюд, определены направления и последовательность их разработки, выбраны показатели, определяющие качество рыборастительных супов и методы их определения. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | рыба | ru |
dc.subject | суп | ru |
dc.subject | качество | ru |
dc.subject | методы исследований | ru |
dc.subject | концентрат | ru |
dc.subject | fish | ru |
dc.subject | soup | ru |
dc.subject | quality | ru |
dc.subject | research methods | ru |
dc.subject | concentrate | ru |
dc.title | Научное обоснование разработки технологии рыборастительных супов быстрого приготовления | ru |
dc.title.alternative | Scientific substantiation of the development of the technology of fish vegetable soups instant cooking | ru |
dc.type | Article | ru |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nauchnoe_obosnovanie.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.