Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/24674
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБубырь, И.В.-
dc.contributor.authorБаран, В.В.-
dc.contributor.authorBubyr, I.V.-
dc.contributor.authorBaran, V.V.-
dc.date.accessioned2022-02-25T11:03:30Z-
dc.date.available2022-02-25T11:03:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБубырь, И.В. Научное обоснование разработки технологии рыборастительных супов быстрого приготовления / И.В. Бубырь, В.В. Баран // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2022. - Выпуск 1 (81), ч. 8. - С. 25-29.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/24674-
dc.descriptionThe article presents the results of a patent-information search for technologies for first course food concentrates, determines the directions and sequence of their development, selects indicators that determine the quality of fish and vegetable soups, and methods for their determination.ru
dc.description.abstractВ статье представлены результаты патентно-информационного поиска технологий пищеконцентратов первых блюд, определены направления и последовательность их разработки, выбраны показатели, определяющие качество рыборастительных супов и методы их определения.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectрыбаru
dc.subjectсупru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectметоды исследованийru
dc.subjectконцентратru
dc.subjectfishru
dc.subjectsoupru
dc.subjectqualityru
dc.subjectresearch methodsru
dc.subjectconcentrateru
dc.titleНаучное обоснование разработки технологии рыборастительных супов быстрого приготовленияru
dc.title.alternativeScientific substantiation of the development of the technology of fish vegetable soups instant cookingru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nauchnoe_obosnovanie.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.