Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/25626
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБубырь, И.В.-
dc.contributor.authorBubyr, I.V.-
dc.date.accessioned2022-06-15T09:12:56Z-
dc.date.available2022-06-15T09:12:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБубырь, И.В. Получение качественного коптильного дыма из разных пород древесины / И.В. Бубырь // Технологии аквакультуры: современное состояние и перспективы : первая международная научно-практическая конференция: сборник материалов, Гродно, 24-25 января 2018 г. / Учреждение образования "Гродненский государственный аграрный университет"; ред. кол.: Н. Кузнецов (гл. редактор), Т. Козлова. - Гродно : ГГАУ, 2019. - С. 73-78.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/25626-
dc.descriptionSmoking smoke, fish, furan compounds, phenols, quality, wood The paper presents the results of studies of samples of smoke smoke obtained from different types of fruit wood for the content of components that ensure high quality and safety of finished products. The content of the main compounds was established, which provided a smoking effect depending on the type of wood. It has been established that in the smoke from cherry wood and plum, the specific content of phenolic components is higher than in other samples, and the smoke obtained from alder and apple is the leader in the number of furan compounds.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherГродно : ГГАУru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectхолодное копчениеru
dc.subjectкоптильный дымru
dc.titleПолучение качественного коптильного дыма из разных пород древесиныru
dc.title.alternativeProduction of qualitative smoke smoke from the different breed of woodru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Poluchenie_kachestvennogo.pdf450.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.