Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26689
Title: | Усовершенствование технологии варено-копченых куриных колбасок путем введения рыбного компонента (на материалах СЗАО ”Агрокомбинат”Колос“) : дипломная работа |
Authors: | Дисковец, А.В. |
Keywords: | колбаса курица клариевый сом технология рецептура оценка качества sausage chicken clarie catfish technology recipe quality assessment |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Пинск : Полесский государственный университет, инженерный факультет, кафедра технологий аквакультуры |
Appears in Collections: | Кафедра технологий аквакультуры / Department of Aquaculture Technology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Usovershenstvovanie_tekhnologii.pdf | 251.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.