Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26692
Title: Оценка качества хлебопекарных дрожжей СООО “Интерферм” : дипломная работа
Authors: Акулович, А.А.
Keywords: дрожжи
плесневые грибы
бактерии группы кишечной палочки
salmonella
аналитический анализ
оценка качества
микробиологический контроль
безопасность продукции
yeast
molds
e. coli bacteria
salmonella
analytical analysis
quality assessment
microbiological control
product safety
Issue Date: 2022
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Otsenka_kachestva.pdf132.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.