Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26695
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоркуша, Д.П.-
dc.date.accessioned2022-08-30T07:21:01Z-
dc.date.available2022-08-30T07:21:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26695-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectмолокоru
dc.subjectмолоко-сырьеru
dc.subjectкачество молокаru
dc.subjectорганолептические, физико-химические, микробиологические показателиru
dc.subjectmilkru
dc.subjectraw milkru
dc.subjectmilk qualityru
dc.subjectorganoleptic, physical and chemical, microbiological parametersru
dc.titleОценка качества и конкурентоспособности молока (на материалах ГП ”Мозырские молочные продукты“) : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Otsenka_kachestva.pdf64.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.