Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26695Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Горкуша, Д.П. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-08-30T07:21:01Z | - |
| dc.date.available | 2022-08-30T07:21:01Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/26695 | - |
| dc.language.iso | ru | ru |
| dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии | ru |
| dc.subject | молоко | ru |
| dc.subject | молоко-сырье | ru |
| dc.subject | качество молока | ru |
| dc.subject | органолептические, физико-химические, микробиологические показатели | ru |
| dc.subject | milk | ru |
| dc.subject | raw milk | ru |
| dc.subject | milk quality | ru |
| dc.subject | organoleptic, physical and chemical, microbiological parameters | ru |
| dc.title | Оценка качества и конкурентоспособности молока (на материалах ГП ”Мозырские молочные продукты“) : дипломная работа | ru |
| dc.type | Other | ru |
| Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Otsenka_kachestva.pdf | 64.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
