Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКопытник, Е.В.-
dc.date.accessioned2022-08-30T08:54:13Z-
dc.date.available2022-08-30T08:54:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26706-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectсанитарно-гигиенический контрольru
dc.subjectсвежие сырыru
dc.subjectрассольные сырыru
dc.subjectбактерии группы кишечной палочкиru
dc.subjectдрожжиru
dc.subjectплесеньru
dc.subjectпатогенные микроорганизмыru
dc.subjectсанитарно-показательные микроорганизмыru
dc.subjectsanitation and hygiene controlru
dc.subjectfresh cheesesru
dc.subjectbrined cheesesru
dc.subjecte. coli bacteriaru
dc.subjectyeastru
dc.subjectmoldsru
dc.subjectpathogenic microorganismsru
dc.subjectsanitary-indication microorganismsru
dc.titleСанитарно-гигиенический контроль производства свежих и рассольных сыров на материалах ООО “Савушкин-Орша” : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kopytnik.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.