Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26706
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копытник, Е.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-30T08:54:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-30T08:54:13Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/26706 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии | ru |
dc.subject | санитарно-гигиенический контроль | ru |
dc.subject | свежие сыры | ru |
dc.subject | рассольные сыры | ru |
dc.subject | бактерии группы кишечной палочки | ru |
dc.subject | дрожжи | ru |
dc.subject | плесень | ru |
dc.subject | патогенные микроорганизмы | ru |
dc.subject | санитарно-показательные микроорганизмы | ru |
dc.subject | sanitation and hygiene control | ru |
dc.subject | fresh cheeses | ru |
dc.subject | brined cheeses | ru |
dc.subject | e. coli bacteria | ru |
dc.subject | yeast | ru |
dc.subject | molds | ru |
dc.subject | pathogenic microorganisms | ru |
dc.subject | sanitary-indication microorganisms | ru |
dc.title | Санитарно-гигиенический контроль производства свежих и рассольных сыров на материалах ООО “Савушкин-Орша” : дипломная работа | ru |
dc.type | Other | ru |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kopytnik.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.