Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26706
Title: | Санитарно-гигиенический контроль производства свежих и рассольных сыров на материалах ООО “Савушкин-Орша” : дипломная работа |
Authors: | Копытник, Е.В. |
Keywords: | санитарно-гигиенический контроль свежие сыры рассольные сыры бактерии группы кишечной палочки дрожжи плесень патогенные микроорганизмы санитарно-показательные микроорганизмы sanitation and hygiene control fresh cheeses brined cheeses e. coli bacteria yeast molds pathogenic microorganisms sanitary-indication microorganisms |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kopytnik.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.