Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26706
Title: Санитарно-гигиенический контроль производства свежих и рассольных сыров на материалах ООО “Савушкин-Орша” : дипломная работа
Authors: Копытник, Е.В.
Keywords: санитарно-гигиенический контроль
свежие сыры
рассольные сыры
бактерии группы кишечной палочки
дрожжи
плесень
патогенные микроорганизмы
санитарно-показательные микроорганизмы
sanitation and hygiene control
fresh cheeses
brined cheeses
e. coli bacteria
yeast
molds
pathogenic microorganisms
sanitary-indication microorganisms
Issue Date: 2022
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kopytnik.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.