Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26714
Title: | Микробиологический контроль качества при производстве продукции из рыбы” (на материалах СП “Санта Бремор” ООО, г. Брест) : дипломная работа |
Authors: | Буйнич, Т.В. |
Keywords: | микробиологический контроль бактерии группы кишечной палочки количество мезофильных аэробных и факультативно анаэробных микроорганизмов бактерии listeria monocytogenes бактерии рода salmonella бактерии staphylococcus aureus сульфитредуцирующие клостридии количество энтерококков бактерии рода proteus vibrio parahaemolyticus рыбопродукты microbiological control bacteria of the e. coli group the number of mesophilic aerobic and optionally anaerobic microorganisms salmonella staphylococcus aureus bacteria sulfitreduciting clostridia the amount of enterococci bacteria of the genus proteus vibrio parahahaemolyticus fishing |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiologicheskii_kontrol'.pdf | 406.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.