Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26717
Title: Качество исходного сырья и готовой продукции при производстве фруктовых наполнителей (на базе ИООО БЕЛ-ОБСТ) : дипломная работа
Authors: Демидова, Е.А.
Keywords: фруктово ягодный наполнитель
качество
проба
микроорганизмы
показатели
микробиологический анализ
физико-химический анализ
органолептический анализ
fruit and berry filler
quality
sample
microorganisms
indicators
microbiological analysis
physico-chemical analysis
organoleptic analysis
Issue Date: 2022
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kachestvo.pdf323.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.