Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26729
Title: | Контроль качества молока и готовой продукции на базе ОАО “Лидский молочно-консервный комбинат” : дипломная работа |
Authors: | Вечерко, А.А. |
Keywords: | микробиологический анализ микроорганизмы сливочное масло молоко бактерии группы кишечной палочки молочнокислые бактерии общее количество аэробных и факультативно¬анаэробных микроорганизмов дрожжи и плесени органолептическая оценка microbiological analysis microorganisms butter milk e. coli bacteria lactic acid bacteria total aerobic and facultative anaerobic microorganisms yeast and molds organoleptic mold |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kontrol'_kachestva.pdf | 59.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.