Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26731
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБердникович, Т.В.-
dc.date.accessioned2022-09-01T07:50:36Z-
dc.date.available2022-09-01T07:50:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26731-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectкисломолочные продуктыru
dc.subjectорганолептические свойстваru
dc.subjectфизико-химические показателиru
dc.subjectмикробиологическое исследованиеru
dc.subjectfermented milk productsru
dc.subjectorganoleptic propertiesru
dc.subjectphysico-chemical characteristicsru
dc.subjectmicrobiological researchru
dc.titleХимическая и микробиологическая оценка качества кисломолочных продуктов на материалах Солигорского филиала ОАО ’’Слуцкий сыродельный комбинат” : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Berdnikovich.pdf70.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.