Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорявый, Е.И.-
dc.date.accessioned2022-09-01T08:39:20Z-
dc.date.available2022-09-01T08:39:20Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26734-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectкисломолочная продукцияru
dc.subjectфизико-химические показателиru
dc.subjectмикробиологические показателиru
dc.subjectкефирru
dc.subjectfermented milk productsru
dc.subjectphysical and chemical indicatorsru
dc.subjectmicrobiological indicatorsru
dc.subjectkefirru
dc.titleКонтроль качества при производстве кисломолочных продуктов на ООО “Несвижский завод детского питания” : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Koriavyi.pdf74.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.