Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26734
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корявый, Е.И. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T08:39:20Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T08:39:20Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/26734 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии | ru |
dc.subject | кисломолочная продукция | ru |
dc.subject | физико-химические показатели | ru |
dc.subject | микробиологические показатели | ru |
dc.subject | кефир | ru |
dc.subject | fermented milk products | ru |
dc.subject | physical and chemical indicators | ru |
dc.subject | microbiological indicators | ru |
dc.subject | kefir | ru |
dc.title | Контроль качества при производстве кисломолочных продуктов на ООО “Несвижский завод детского питания” : дипломная работа | ru |
dc.type | Other | ru |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Koriavyi.pdf | 74.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.