Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26741
Title: Санитарно-микробиологический контроль вареных колбасных изделий (на базе ОАО ”Брестский мясокомбинат“) : дипломная работа
Authors: Козак, И.В.
Keywords: бактерии группы кишечной палочки
бактерии рода salmonella
количество мезофильных аэробных и факультативно-анаэробных микро-организмов
сульфитредуцирующие клостридии
staphylococcus aureus
listeria monocytogenes
bacteria of the group of e. coli
bacteria of the genus salmonella
number of mesophilic aerobic and facultativeanaerobic microorganisms
sulfite-reducing clostridia
staphylococcus aureus
listeria monocytogenes
Issue Date: 2022
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kozak.pdf616.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.