Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26741| Title: | Санитарно-микробиологический контроль вареных колбасных изделий (на базе ОАО ”Брестский мясокомбинат“) : дипломная работа |
| Authors: | Козак, И.В. |
| Keywords: | бактерии группы кишечной палочки бактерии рода salmonella количество мезофильных аэробных и факультативно-анаэробных микро-организмов сульфитредуцирующие клостридии staphylococcus aureus listeria monocytogenes bacteria of the group of e. coli bacteria of the genus salmonella number of mesophilic aerobic and facultativeanaerobic microorganisms sulfite-reducing clostridia staphylococcus aureus listeria monocytogenes |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии |
| Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
