Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/27199
Title: Физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молока и молочной продукции (на базе ОАО ’’Туровский молочный комбинат" : дипломная работа
Authors: Боричевская, А.А.
Keywords: питательные среды
молоко
сыр
обсемененность
сыворотка
микроорганизмы
показатели
микробиологический анализ
физико-химический анализ
органолептический анализ
nutritional media
milk
cheese
obsemination
whey
microorganisms
indicators
microbiological analysis
physico-chemical analysis
organoleptic analysis
Issue Date: 2022
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fiziko-khimicheskie.pdf93.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.