Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/27199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоричевская, А.А.-
dc.date.accessioned2022-10-25T06:55:51Z-
dc.date.available2022-10-25T06:55:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/27199-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectпитательные средыru
dc.subjectмолокоru
dc.subjectсырru
dc.subjectобсемененностьru
dc.subjectсывороткаru
dc.subjectмикроорганизмыru
dc.subjectпоказателиru
dc.subjectмикробиологический анализru
dc.subjectфизико-химический анализru
dc.subjectорганолептический анализru
dc.subjectnutritional mediaru
dc.subjectmilkru
dc.subjectcheeseru
dc.subjectobseminationru
dc.subjectwheyru
dc.subjectmicroorganismsru
dc.subjectindicatorsru
dc.subjectmicrobiological analysisru
dc.subjectphysico-chemical analysisru
dc.subjectorganoleptic analysisru
dc.titleФизико-химические, органолептические и микробиологические показатели молока и молочной продукции (на базе ОАО ’’Туровский молочный комбинат" : дипломная работаru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fiziko-khimicheskie.pdf93.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.