Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/27199
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боричевская, А.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T06:55:51Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T06:55:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/27199 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии | ru |
dc.subject | питательные среды | ru |
dc.subject | молоко | ru |
dc.subject | сыр | ru |
dc.subject | обсемененность | ru |
dc.subject | сыворотка | ru |
dc.subject | микроорганизмы | ru |
dc.subject | показатели | ru |
dc.subject | микробиологический анализ | ru |
dc.subject | физико-химический анализ | ru |
dc.subject | органолептический анализ | ru |
dc.subject | nutritional media | ru |
dc.subject | milk | ru |
dc.subject | cheese | ru |
dc.subject | obsemination | ru |
dc.subject | whey | ru |
dc.subject | microorganisms | ru |
dc.subject | indicators | ru |
dc.subject | microbiological analysis | ru |
dc.subject | physico-chemical analysis | ru |
dc.subject | organoleptic analysis | ru |
dc.title | Физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молока и молочной продукции (на базе ОАО ’’Туровский молочный комбинат" : дипломная работа | ru |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fiziko-khimicheskie.pdf | 93.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.