Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/27199
Title: | Физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молока и молочной продукции (на базе ОАО ’’Туровский молочный комбинат" : дипломная работа |
Authors: | Боричевская, А.А. |
Keywords: | питательные среды молоко сыр обсемененность сыворотка микроорганизмы показатели микробиологический анализ физико-химический анализ органолептический анализ nutritional media milk cheese obsemination whey microorganisms indicators microbiological analysis physico-chemical analysis organoleptic analysis |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fiziko-khimicheskie.pdf | 93.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.