Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/27762
Title: Исследование функционирования предприятий общественного питания как структурного элемента развития индустрии гостеприимства
Other Titles: Investigation of the functioning of catering enterprises as a structural element of the development of the hospitality industry
Authors: Прокопец, Т.Н.
Каморная, Д.А.
Prokopetz, T.N.
Kamornaya, D.A.
Keywords: общественное питание
ресторанный сервис
ресторанное обслуживание
индустрия сервиса
сервис
гостеприимство
catering
restaurant service
service industry
service
hospitality
Issue Date: 2022
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет
Citation: Прокопец, Т.Н. Исследование функционирования предприятий общественного питания как структурного элемента развития индустрии гостеприимства / Т.Н. Прокопец, Д.А. Каморная // Туризм и гостеприимство : научно-практический журнал. - 2022. - № 2. - С. 3-8.
Abstract: В статье рассматривается и анализируется ресторанный сервис, который является одним из важнейших элементов сферы оказания услуг питания, а также услуг по организации потребления и обслуживания, который также способствует развитию сферы туризма. В работе рассмотрены стандарты регулирования деятельности предприятий общественного питания. Проведен анализ произошедших изменений в сфере общественного питания за последние несколько лет и факторов на него повлиявших.
Description: The article discusses and analyzes restaurant service, which is one of the most important elements of the provision of catering services, as well as services for the organization of consumption and service, which also contributes to the development of tourism. The paper considers the standards for regulating the activities of public catering enterprises. The analysis of the changes that have occurred in the field of public catering over the past few years and the factors that influenced it is carried out.
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Issledovanie.pdf310.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.