Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/33625| Title: | Пути снижения потенциального банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов» |
| Authors: | Белевич, А.А. Ливенский, В.А. |
| Keywords: | банкротство неплатежеспособность финансовое состояние ликвидационное производство риск bankruptcy insolvency financial condition liabilities liquidation proceedings risk |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Белевич, А. А. Пути снижения потенциального банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов» / А. А. Белевич, В. М. Ливенский // SCI-ARTICLE.RU. - 2024. - № 136. - С. 47-55. |
| Abstract: | Статья посвящена оценке риска банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов» по данным на 2021-2023 годы и рассмотрению путей его снижения. |
| Description: | The article is devoted to assessing the bankruptcy risk of OJSC ”Pinsk Combine of Bread Products“ based on data for 2021-2023 and considering ways to reduce it. |
| Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Puti_snizheniia.pdf | 1.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
