Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/33625
Title: Пути снижения потенциального банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов»
Authors: Белевич, А.А.
Ливенский, В.А.
Keywords: банкротство
неплатежеспособность
финансовое состояние
ликвидационное производство
риск
bankruptcy
insolvency
financial condition
liabilities
liquidation proceedings
risk
Issue Date: 2024
Citation: Белевич, А. А. Пути снижения потенциального банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов» / А. А. Белевич, В. М. Ливенский // SCI-ARTICLE.RU. - 2024. - № 136. - С. 47-55.
Abstract: Статья посвящена оценке риска банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов» по данным на 2021-2023 годы и рассмотрению путей его снижения.
Description: The article is devoted to assessing the bankruptcy risk of OJSC ”Pinsk Combine of Bread Products“ based on data for 2021-2023 and considering ways to reduce it.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Puti_snizheniia.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.