Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/35109| Title: | Влияние флавоноидов и их производных на продукцию этанола дрожжами Saccharomyces cerevisiae |
| Authors: | Гречко, В.М. Чещевик, В.Т. Sykuła, A. Dzeikala, A. Blazinska, P. Lodyga-Chruscinska, E. |
| Keywords: | флавоноиды этанол клетки S. cerevisiae |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Минск : Беларуская навука |
| Citation: | Влияние флавоноидов и их производных на продукцию этанола дрожжами Saccharomyces cerevisiae / В. М. Гречко, В. Т. Чещевик, A. Sykuła, A. Dzeikała, P. Błazińska, E. Łodyga-Chruścińska // Микробные биотехнологии: фундаментальные и прикладные аспекты : материалы XIV Междунар. науч. конф. (Минск, 2–7 июня 2025 г.) / орг. ком.: А. А. Шепшелев (пред.) [и др.]. – Минск : Беларуская навука, 2025. – С. 258-259. |
| Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Vliianie_flavonoidov.pdf | 319.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
