Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/8465
Title: Процессный подход в системе управления кондитерской подотраслью пищевой промышленности Республики Беларусь
Other Titles: Process Approach in the System of Confectionery Food Subsectors in the Republic of Belarus
Authors: Родцевич, Н.Г.
Родцевич, О.Н.
Rodtsevich, N.G.
Rodtsevich, O.N.
Keywords: Экономика
Экономика организации
Экономика предприятия
Пищевая помышленность
Issue Date: 2014
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет
Citation: Родцевич, Н. Г. Процессный подход в системе управления кондитерской подотраслью пищевой промышленности Республики Беларусь / Н. Г. Родцевич, О. Н. Родцевич // Экономика и банки: научно-практический журнал. - 2014. - № 2. - С. 42-52
Abstract: В статье определена роль пищевой промышленности в развитии национальной экономики Республики Беларусь, проанализирована деятельность пищевой промышленности в целом, а также кондитерской подотрасли Республики Беларусь. Рассмотрен процессный подход управления как эффективный элемент в организации бизнес–процессов предприятий пищевой промышленности. Выявлена специфика управления производственных и бизнес–процессов организаций пищевой промышленности.
The article defines the role of the food industry in the development of the national economy of the Republic of Belarus, analyzed the activities of the food industry in general, as well as confectionery sub-sector of the Republic of Belarus. Process management approach considered as an effective element in the business processes of the food industry. The specificity of the management of production and business processes of organizations identified in the food industry.
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf493.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.