Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17441
Title: | Рыбный день как перспектива переработки продукции аквакультуры |
Authors: | Бубырь, И.В. Колесникович, Е.С. Бабийчук, Т.В. Ильковец, Н.В. |
Keywords: | рыба рыбная продукция |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Рыбный день как перспектива переработки продукции аквакультуры / И.В. Бубырь [и др.] // Интернаука : научный журнал. – 2019. – № 1 (83), ч. 1. – С. 67-69. |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_I.V._i_dr_Rybnyi_den' kak perspektiva pererabotki produktsii akvakul'tury.pdf | 721.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.