Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/19447
Title: Исследование технологических свойств клариевого сома
Other Titles: Research of technological properties of clari catfish
Authors: Бубырь, И.В.
Минюк, О.Н.
Bubyr, I.V.
Minyuk, O.N.
Keywords: клариевый сом
качество
пищевая ценность
массовый состав
Clarium catfish
quality
nutritional value
mass composition
Issue Date: 2020
Citation: Бубырь, И. В. Исследование технологических свойств клариевого сома / И. В. Бубырь, О. Н. Минюк // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2020. - Выпуск 6 (62), ч. 1. - С. 59-65.
Abstract: В статье представлены результаты исследований технологических свойств клариевого сома, дана оценка его качества, показана высокая пищевая ценность.
Description: The article presents the results of a study of the technological properties of Clarium catfish, assesses its quality, shows high nutritional value.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_IV_Issledovanie_tekhnologicheskikh_svoistv_klarievogo_soma.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.