Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/19447
Title: | Исследование технологических свойств клариевого сома |
Other Titles: | Research of technological properties of clari catfish |
Authors: | Бубырь, И.В. Минюк, О.Н. Bubyr, I.V. Minyuk, O.N. |
Keywords: | клариевый сом качество пищевая ценность массовый состав Clarium catfish quality nutritional value mass composition |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Бубырь, И. В. Исследование технологических свойств клариевого сома / И. В. Бубырь, О. Н. Минюк // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2020. - Выпуск 6 (62), ч. 1. - С. 59-65. |
Abstract: | В статье представлены результаты исследований технологических свойств клариевого сома, дана оценка его качества, показана высокая пищевая ценность. |
Description: | The article presents the results of a study of the technological properties of Clarium catfish, assesses its quality, shows high nutritional value. |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_IV_Issledovanie_tekhnologicheskikh_svoistv_klarievogo_soma.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.