Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/21470
Title: | Определение оптимального содержания поваренной соли в консервах для профилактического питания людей пожилого возраста, и контроль с использованием карт Шухарта |
Other Titles: | The identification of the optimum content of sodium chloride in tinned products used for preventive dieting of elderly people and its control with shewhart control charts |
Authors: | Тимофеева, В.Н. Арбекова, Ю.А. Timofeyeva, V.N. Arbekova, Yu.A. |
Keywords: | массовая доля хлоридов ранговый метод контрольные карты Шухарта контрольные границы sodium chloride mass fraction ranking method Shewhart control charts action limits |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Тимофеева, В.Н. Определение оптимального содержания поваренной соли в консервах для профилактического питания людей пожилого возраста, и контроль с использованием карт Шухарта / В.Н. Тимофеева, Ю.А. Арбекова // Все о мясе : научно-технический и производственный журнал. - 2016. - № 4. - С. 38-42 |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Opredelenie_optimal'nogo_soderzhaniya.pdf | 451.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.