Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/22440
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T11:35:17Z | - |
dc.date.available | 2021-06-14T11:35:17Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бубырь, И.В. Технология переработки нерыбной продукции : специальность "1-74 03 03 – Промышленное рыбоводство" [Электронный ресурс] : электронный учебно-методический комплекс / И.В. Бубырь; УО "Полесский государственный университет". – Пинск : ПолесГУ, 2021. - 126 с. | - |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/22440 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет | ru |
dc.subject | промышленное рыбоводство | ru |
dc.subject | переработка | ru |
dc.subject | нерыбная продукция | ru |
dc.title | Технология переработки нерыбной продукции : электронный учебно-методический комплекс | ru |
Appears in Collections: | Учебно-методические комплексы / Academic and methodological complexes |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tehnologija_pererabotki.pdf Restricted Access | 2.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.