Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/23197
Title: Сравнительная характеристика пищевой ценности групп кроссов с тремлянским карпом
Other Titles: Comparison characteristic of nutritional value of cross group with tremliansky carp
Authors: Таразевич, Е.В.
Книга, М.В.
Вашкевич, Л.М.
Тентевицкая, Л.С.
Семенов, А.П.
Сазанов, В.Б.
Ус, В.В.
Шумак, В.В.
Tarazevich, E.V.
Kniga, M.V.
Vashkevich, L.M.
Tentevitskaya, L.S.
Semenov, A.P.
Sazanov, V.B.
Us, V.V.
Shumak, V.V.
Keywords: селекция
карп
breed
cross
relative mass of edible
non-edible body parts
Issue Date: 2013
Publisher: М. : РГАУ МСХА им. К.А. Тимирязева
Citation: Сравнительная характеристика пищевой ценности групп кроссов с тремлянским карпом / Е.В. Таразевич [и др.] // Состояние и перспективы развития пресноводной аквакультуры : доклады Международной научно-практической конференции, Москва, 5-6 февраля 2013г. / Всероссийский научно-исследовательский институт ирригационного рыбоводства - ГНУ ВНИИР Россельхозакадемии, Ассоциация «Государственно-кооперативное объединение рыбного хозяйства (РОСРЫБХОЗ)»; отв. секретарь А.С. Мамонова. - М. : РГАУ МСХА им. К.А. Тимирязева, 2013. - С. 467-473.
Abstract: The article provides the comparison characteristic of relative mass of body parts (nutritional value) of crosses obtained through reciprocal crossings of scaly and mirror lines of tremlianski carp with the imported and belorussian breeds. There were identified some crossing combination advantages of mirror line with the imported breeds.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sravnitel'naya_kharakteristika.pdf636.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.