Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/24674
Title: | Научное обоснование разработки технологии рыборастительных супов быстрого приготовления |
Other Titles: | Scientific substantiation of the development of the technology of fish vegetable soups instant cooking |
Authors: | Бубырь, И.В. Баран, В.В. Bubyr, I.V. Baran, V.V. |
Keywords: | рыба суп качество методы исследований концентрат fish soup quality research methods concentrate |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Бубырь, И.В. Научное обоснование разработки технологии рыборастительных супов быстрого приготовления / И.В. Бубырь, В.В. Баран // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2022. - Выпуск 1 (81), ч. 8. - С. 25-29. |
Abstract: | В статье представлены результаты патентно-информационного поиска технологий пищеконцентратов первых блюд, определены направления и последовательность их разработки, выбраны показатели, определяющие качество рыборастительных супов и методы их определения. |
Description: | The article presents the results of a patent-information search for technologies for first course food concentrates, determines the directions and sequence of their development, selects indicators that determine the quality of fish and vegetable soups, and methods for their determination. |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nauchnoe_obosnovanie.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.