Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26731
Title: | Химическая и микробиологическая оценка качества кисломолочных продуктов на материалах Солигорского филиала ОАО ’’Слуцкий сыродельный комбинат” : дипломная работа |
Authors: | Бердникович, Т.В. |
Keywords: | кисломолочные продукты органолептические свойства физико-химические показатели микробиологическое исследование fermented milk products organoleptic properties physico-chemical characteristics microbiological research |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Berdnikovich.pdf | 70.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.