Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/32405
Title: Мясная продуктивность и синтез белка, жира в тканях тела бычков в зависимости от кормового фактора
Other Titles: Meat Efficiency and Synthesis of Protein, Fat in Tissues of a Body of Bullcalves due tothe Feeding Factor
Authors: Лемешевский, В.О.
Цай, В.П.
Lemeshevski, V.O.
Tzai, V.P.
Keywords: рационы
обменная энергия
протеин
питательные вещества
мясная продуктивность
корма
Issue Date: 2010
Publisher: Вінниця : ВНАУ
Citation: Лемешевский, В.О. Мясная продуктивность и синтез белка, жира в тканях тела бычков в зависимости от кормового фактора / В.О. Лемешевский, В.П. Цай // Збiрнiк наукових праць Вiнницького нацiонального аграрного унiверситету / М-во аграр. політики України, Вінницький нац. аграр. ун-т ; редкол. : О.В. Нахайчук ( голов. ред. ) [та ін]. – Вінниця : ВНАУ, 2010. – Вип. 5. – С. 177–181.
Abstract: Использование рационов с повышенным уровнем обменной энергии и лучшим показателем расщепляемости протеина, позволило получить 1103-1100 г прироста живой массы. Энергия прироста составила 22,9-22,6 МДж. Убойный выход от опытных животных был в пределах 53,6-54,6% при оптимальном соотношении питательных веществ в мясе.
Description: Usage of diets with increased level of metabolizable energy and better protein digestibility index allowed to obtain 1103-1100 g of live weight gain. The weight gain energy made 22,9-22,6 MJ. The slaughter outcome of experimental animals was on the level of 53,6-54,6%within the perfect correlation of nutrients in meat.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File SizeFormat 
Miasnaia_produktivnost.pdf287.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.