Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/32405
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лемешевский, В.О. | - |
dc.contributor.author | Цай, В.П. | - |
dc.contributor.author | Lemeshevski, V.O. | - |
dc.contributor.author | Tzai, V.P. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-16T07:33:17Z | - |
dc.date.available | 2024-10-16T07:33:17Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Лемешевский, В.О. Мясная продуктивность и синтез белка, жира в тканях тела бычков в зависимости от кормового фактора / В.О. Лемешевский, В.П. Цай // Збiрнiк наукових праць Вiнницького нацiонального аграрного унiверситету / М-во аграр. політики України, Вінницький нац. аграр. ун-т ; редкол. : О.В. Нахайчук ( голов. ред. ) [та ін]. – Вінниця : ВНАУ, 2010. – Вип. 5. – С. 177–181. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/32405 | - |
dc.description | Usage of diets with increased level of metabolizable energy and better protein digestibility index allowed to obtain 1103-1100 g of live weight gain. The weight gain energy made 22,9-22,6 MJ. The slaughter outcome of experimental animals was on the level of 53,6-54,6%within the perfect correlation of nutrients in meat. | ru |
dc.description.abstract | Использование рационов с повышенным уровнем обменной энергии и лучшим показателем расщепляемости протеина, позволило получить 1103-1100 г прироста живой массы. Энергия прироста составила 22,9-22,6 МДж. Убойный выход от опытных животных был в пределах 53,6-54,6% при оптимальном соотношении питательных веществ в мясе. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Вінниця : ВНАУ | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | рационы | ru |
dc.subject | обменная энергия | ru |
dc.subject | протеин | ru |
dc.subject | питательные вещества | ru |
dc.subject | мясная продуктивность | ru |
dc.subject | корма | ru |
dc.title | Мясная продуктивность и синтез белка, жира в тканях тела бычков в зависимости от кормового фактора | ru |
dc.title.alternative | Meat Efficiency and Synthesis of Protein, Fat in Tissues of a Body of Bullcalves due tothe Feeding Factor | ru |
dc.type | Article | ru |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Miasnaia_produktivnost.pdf | 287.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.