Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/32405
Title: | Мясная продуктивность и синтез белка, жира в тканях тела бычков в зависимости от кормового фактора |
Other Titles: | Meat Efficiency and Synthesis of Protein, Fat in Tissues of a Body of Bullcalves due tothe Feeding Factor |
Authors: | Лемешевский, В.О. Цай, В.П. Lemeshevski, V.O. Tzai, V.P. |
Keywords: | рационы обменная энергия протеин питательные вещества мясная продуктивность корма |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Вінниця : ВНАУ |
Citation: | Лемешевский, В.О. Мясная продуктивность и синтез белка, жира в тканях тела бычков в зависимости от кормового фактора / В.О. Лемешевский, В.П. Цай // Збiрнiк наукових праць Вiнницького нацiонального аграрного унiверситету / М-во аграр. політики України, Вінницький нац. аграр. ун-т ; редкол. : О.В. Нахайчук ( голов. ред. ) [та ін]. – Вінниця : ВНАУ, 2010. – Вип. 5. – С. 177–181. |
Abstract: | Использование рационов с повышенным уровнем обменной энергии и лучшим показателем расщепляемости протеина, позволило получить 1103-1100 г прироста живой массы. Энергия прироста составила 22,9-22,6 МДж. Убойный выход от опытных животных был в пределах 53,6-54,6% при оптимальном соотношении питательных веществ в мясе. |
Description: | Usage of diets with increased level of metabolizable energy and better protein digestibility index allowed to obtain 1103-1100 g of live weight gain. The weight gain energy made 22,9-22,6 MJ. The slaughter outcome of experimental animals was on the level of 53,6-54,6%within the perfect correlation of nutrients in meat. |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Miasnaia_produktivnost.pdf | 287.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.