Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/33471
Название: | The future of food: meat alternatives |
Авторы: | Zhminda, L. Sysa, A. |
Ключевые слова: | meat climate change greenhouse gas global hungry alternatives of animal protein crickets cell culture yields hem |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Minsk |
Библиографическое описание: | Zhminda, L. The future of food: meat alternatives / L. Zhminda, A. Sysa // Actual environmental problems : proceedings of the VII international scientific conference of young scientists, graduates, master and PhD students, Minsk, 23-24 November 2017 / Belarusian State University, Establishment of Education «International Sakharov Environmental Institute» ; [general editorship: S. A. Maskevich, S. S. Poznyak]. – Minsk, 2017. – P. 207-208. |
Аннотация: | The influence of livestock farming on the general state of the planet is discussed in this work. There are many negative effects of irrational meat consumption such as hungry in ones countries and obesity in others. Changing of climate is linked with greenhouse gases, which located in the processes of animals live activity. |
Располагается в коллекциях: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
The_future_of_food.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | Открыть |
Все ресурсы в архиве защищены авторским правом, все права сохранены.