Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://rep.polessu.by/handle/123456789/33471
Название: The future of food: meat alternatives
Авторы: Zhminda, L.
Sysa, A.
Ключевые слова: meat
climate change
greenhouse gas
global hungry
alternatives of animal protein
crickets
cell culture
yields
hem
Дата публикации: 2017
Издательство: Minsk
Библиографическое описание: Zhminda, L. The future of food: meat alternatives / L. Zhminda, A. Sysa // Actual environmental problems : proceedings of the VII international scientific conference of young scientists, graduates, master and PhD students, Minsk, 23-24 November 2017 / Belarusian State University, Establishment of Education «International Sakharov Environmental Institute» ; [general editorship: S. A. Maskevich, S. S. Poznyak]. – Minsk, 2017. – P. 207-208.
Аннотация: The influence of livestock farming on the general state of the planet is discussed in this work. There are many negative effects of irrational meat consumption such as hungry in ones countries and obesity in others. Changing of climate is linked with greenhouse gases, which located in the processes of animals live activity.
Располагается в коллекциях:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
The_future_of_food.pdf1.15 MBAdobe PDFОткрыть


Все ресурсы в архиве защищены авторским правом, все права сохранены.