Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Digital Repository
Of Polessky State University
ISSN (online):
2310-7413
DSpace at Polessky State University
Search
Search:
All of DSpace
Внеуниверситетские публикации ученых ПолесГУ / Publications of scientists of Polessky State University
Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University
Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.045 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Научное обоснование разработки технологии рыборастительных супов быстрого приготовления
Бубырь, И.В.
;
Баран, В.В.
;
Bubyr, I.V.
;
Baran, V.V.
2022
Маркетинговые исследования сегмента продовольственного рынка пищеконцентратов Республики Беларусь
Бубырь, И.В.
;
Баран, В.В.
;
Bubyr, I.V.
;
Baran, V.V.
2022
Выбор способов сушки сырья для производства рыборастительных супов быстрого приготовления
Бубырь, И.В.
;
Баран, В.В.
2022
Анализ качества и безопасности рыбных салатов
Бубырь, И.В.
2022
Использование рыбного сырья для кулинарной продукции детского профиля
Бубырь, И.В.
;
Лемешевский, В.О.
2022
Повышение пищевой ценности консервов паштетных мясосодержащих для профилактического питания лиц пожилого возраста
Арбекова, Ю.А.
;
Тимофеева, В.Н.
;
Бубырь, И.В.
;
Arbekova, Yu.A.
;
Timofeyeva, V.N.
;
Bubyr, I.V.
Discover
Author
3
Bubyr, I.V.
3
Баран, В.В.
2
Baran, V.V.
1
Arbekova, Yu.A.
1
Timofeyeva, V.N.
1
Арбекова, Ю.А.
1
Лемешевский, В.О.
1
Тимофеева, В.Н.
Subject
4
рыба
3
качество
3
суп
2
soup
2
ассортимент
2
концентрат
2
пищевая ценность
1
amino acid score
1
assortment
1
canned food
.
next >